Home » Babygebaren

Babygebaren


"Een succesformule: een sprankelende interactie en
wederzijdse communicatie met je kind, wanneer
je kind fysiek nog niet in staat is om te praten."

 

 


  - Wij maken allebei het gebaar voor (nog) MEER - 

 
Babygebaren is een methode om met jou baby te communiceren door de gesproken taal te ondersteunen door middel van gebaren. Alle gebaren zijn afkomstig uit de Nederlandse Gebarentaal, dus geen verzonnen gebaren of gebarentaal uit een andere land. 

Hoewel een kind pas rond een jaar of anderhalf begint met praten is het cognitief al veel eerder in staat om te communiceren. Door je kind gebaren aan te leren, kun je deze periode overbruggen. Je kunt al met je kind communiceren voordat het fysiek in staat is om te praten. Vanaf zes maanden oud kunnen baby's betekenisvolle gebaren maken! En omdat je kind met gebaren zelf een gesprek met jou kan starten, krijg je meer inzicht in de belevingswereld en de belangstelling van het kind.

Bij mij ben je aan het juiste adres om babygebaren op een leuke ontspannen manier te leren. Een nieuwe taal leer je namelijk het beste van een moedertaal-gebruiker! ;-) 

Ik wil iedereen - jong, oud, professional, familie - op de voordelen, mogelijkheden, veelzijdigheid en het plezier van het gebruiken van gebaren in communicatie attenderen! 

Interesse? Meld je aan voor een cursus, zie hieronder! 
Wil je een privé cursus thuis? Of een babygebaren-party organiseren? Klik hier voor meer informatie!
Vragen? Neem contact op!

Lees hier de voordelen van Babygebaren.

In samenwerking met: Babygebaren Nederland

   - Wij zingen haar favoriete liedje: 'In de maneschijn'. -

 

 

Agenda Datum Locatie Tijden Prijs
Bij behoefte aan cursus, graag contact opnemen

Klik hier om een tekst te typen.