Home » Vertalen

Vertalen

"Ken je dat? Dat iets hip is omdat het niet hip is?
Dat is gebarentaal!"

Alle soorten tekst, van nieuws tot kinderboek, van informatie op website tot filmpjes laten vertalen, dat kan!

Iedereen heeft het recht om alle soorten tekst in hun eigen moedertaal te volgen. In het VN-verdrag voor de Rechten van Mensen met een Beperking is het in verschillende artikelen geregeld dat de overheid en de publieke sector hun informatie en diensten toegankelijk moeten maken, dus ook in gebarentaal!

En natuurlijk ook het liefst door een moedertaal-gebruiker. Bij mij bent u aan het juiste adres! Mijn vertalingen zijn duidelijk, spontaan en ontspannend om naar te kijken. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit, daarom heb ik een vier-ogen beleid tijdens de opnames. Er zal altijd een extern iemand kritisch mee kijken naar de vertalingen en samen verfijnen wij deze zo veel mogelijk tot we het beste resultaat hebben.

Ik werk samen met Dennis van Totaal Consultancy, een bedrijf die zich onder andere ook inzet om teksten door een moedertaal-gebruiker te laten vertalen.  Wilt u voor uw vertaling het liefst een mannelijke presentator? Dan gebaart Dennis!

"Een hele fijne vertaling van de nieuwsberichten, in mijn moedertaal. Niet via een iemand die hiervoor gestudeerd heeft -tolk- maar iemand die dezelfde taal beheerst als ik. Dit voelt puur en natuurlijker aan." - Lora van Rijn, Utrecht

"Als native signer is ze zeer gedreven, enthousiast, professioneel en secuur. Engelien levert vertalingen van hoog niveau die goed afgestemd zijn op verschillende doelgroepen." - Marte Elise Consultancy, Amsterdam